Tekstgrootte
kleiner groter

Proclaimer

De jongerenombudsman Groningen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

Fouten melden

Kom je toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan horen wij dat graag. Binnen twee werkdagen zullen wij je melding behandelen en eventueel actie ondernemen.

Privacy

Alle informatie die je ons geeft wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden alleen gebruikt waarvoor je ze hebt gegeven.

Statistieken

De jongerenombudsman gebruikt Google Analytics om de website zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de informatiebehoefte van haar bezoekers. Hiervoor bewaart de browser een klein tekstbestand, een zogenaamde cookie. Hierin worden geen persoonsgegevens opgenomen.

Deel deze pagina op

Nieuws

Marike Klappe stopt als jongerenombudsman

14 februari 2019

Met ingang van 1 maart 2019 is Marike Klappe gestopt met haar werkzaamheden als jongerenombudsman voor de gemeente Groningen.

lees verder »

Internationale dag rechten van het kind

14 november 2018

Op woensdag 20 november 2018 lopen jongerenombudsman Marike Klappe en kinderburgemeester Jouayria Ouarraoui het kinderrechtenpad.

lees verder »

Kick-off Aanpak kindermishandeling

14 november 2018

Maandag 19 november 2018 vindt de kick-off Aanpak kindermishandeling plaats.

lees verder »

Verzet begint niet met grote woorden

05 september 2018

Marike Klappe lichtte in haar toespraak op 5 mei één van de universele rechten van het kind uit: het Recht op een eigen mening.

lees verder »